woensdag 21 januari 2009

Veranderingen.

Het was een lekker weekje. Zo moesten we gisteren afscheid nemen van een markant man, die jaren de scepter over velen heeft gezwaaid. Velen van ons zullen best wel eens van zijn diensten gebruik hebben gemaakt, en dat in de toekomst bij één van zijn opvolgers doen. Inderdaad Gerrit van der Valk.
Ook is sinds deze week een van de markantste winkels in Amstelveen gesloten, ijzerhandel Kroon, beter bekend onder de naam Malle Pietje, geleend van de kinderserie Swiebertje. Deze winkel had dezelfde manier van "uitstalling". De rommel lag er metershoog en, zoals u op de foto kunt zien, is het pand in een niet al te beste staat. Het meest frappante was dat de man alles wist te vinden. Volgens de borden zal het pand er binnenkort niet meer zijn.
En dan was er natuurlijk het verdwijnen van Radio Donna. Deze zender gaat nu door het leven als MNM. Donna was vroeger de enige Belgische zender die in Amsterdam gewoon op de autoradio te ontvangen was. De zender in Schoten was sterk genoeg. Helaas is een paar jaar geleden een veiling van radiofrequenties geweest, waardoor de frequentie 88.9 in gebruik genomen werd, waardoor ontvangst onmogelijk werd.
Ach, soms win je wat, soms verlies je wat. Dit houdt het leven spannend.
Groetjes,
Robert.

Geen opmerkingen: