woensdag 7 september 2011

Zomer?

We gaan waarschijnlijk in 2011 nog een zomer meemaken, en wel in het weekeinde van 10 en 11 september. Nu kunnen we natuurlijk alles negatief gaan bekijken, maar positieve kanten zijn er ook, of ben je vergeten dat we dit voorjaar een neerslagtekort hadden? Deze is, ruimschoots, aangevuld. En de mensen die dit keer een zonvakantie hadden geboekt, zijn dit keer inderdaad bruiner terug gekeerd dan de mensen die in ons eigen land zijn gebleven.
Wel was het zielig voor de buitenlanders die ons land bezochten, hoewel men met volle teugen kon genieten van onze waterhuishouding, hoewel er diverse mensen hebben gemerkt dat er ook nadelen zijn als je een ruimte onder het niveau van het riool hebt, zoals een kelder. Deze zijn wel een paar keer onder water gegaan.
Maar gisterenavond werd het rioolstelsel weer eens op de proef gesteld, toen de regen met bakken uit de hemel kwam, en delen van de ringweg A10 onder water kwamen te staan.
En vandaag verschilt het weer ook niet veel met gisteren, afwisselend is het zonnig en zo warm dat je je jas uittrekt, om vervolgens een bui over je heen te krijgen.
Vind je het gek dat half Nederland loopt te hoesten en niezen?

Geen opmerkingen: