dinsdag 22 maart 2011

Swiss Money report (vervolg)

Een tijdje geleden heb ik een stukje geschreven over SMR, wat de tongen losmaakt op internet, zoals het volgende bericht.

-------- Originele bericht --------
Onderwerp: [Mijn belevenissen, mening, etc, kortom mijn Blog. http://t.co/9TH3X6w] Nieuwe opmerking over Swiss money report..
Datum: Mon, 21 Mar 2011 15:07:17 -0700 (PDT)
Van: Anoniem <noreply-comment@blogger.com>
Aan: rc.logger@gmail.com


Anoniem heeft een nieuwe reactie op uw bericht "Swiss money report." achtergelaten:

ALMELO - Studente Rowena Pareja (23) uit Almelo krijgt dagelijks dreigbrieven en ongefrankeerde postpakketten toegestuurd omdat ze beleggingsadviezen zou spammen per fax. Rowena heeft echter niets te maken met het internationaal beruchte beleggingsadviesbedrijf Swiss Money Report.

Het bedrijf misbruikt haar adres als zogenaamde vestigingslocatie en laat vervolgens midden in de nacht overal in Europa faxen ratelen. In de faxen belooft het bedrijf gouden bergen, aandelen met rendementen van wel duizend procent. Tot grote ergernis, woede en frustratie van de ontvangers die er niet in slagen de ongevraagde stroom faxen te stoppen. Rowena krijgt post uit meerdere landen en weet niet meer wat ze ermee aan moet. Ze is bang dat mensen verhaal komen halen op haar adres. De politie kijkt nu of ze de Almelose studente kan helpen. De Opta heeft inmiddels meerdere spamklachten ontvangen over Swiss Money Report en onderzoekt de zaak. De AFM waarschuwt niet in zee te gaan met het beleggingsbedrijf omdat er 'iets niet in de haak is'.



Geplaatst door Anoniem op Mijn belevenissen, mening, etc, kortom mijn Blog. http://t.co/9TH3X6w op 21 maart 2011 23:07

Geen opmerkingen: