vrijdag 26 juni 2009

Dag leven.

Gisteren begon de dag met het idee dat een goede bekende naar het ziekenhuis zou moeten voor een afdrijving. Dat er in de artiestenwereld ook een en ander stond te gebeuren, kon ik niet vermoeden. Op 50-jarige leeftijd is Jacko overleden. Naast zijn goede muziek, is hij vooral bekend vanwege zijn, in vele ogen, vreemde levenswijze en was hij altijd bezig met zijn gezondheid. De bekendste voorbeelden zijn de mondkapjes en de zuurstofkamer.
Uiteindelijk stierf hij aan een hartstilstand.
Één dag eerder overleed Farah Fawcett aan de gevolgen van kanker. Haar laatste wens, huwen met haar vriend, heeft ze niet kunnen volbrengen.
Naast Charlie's Angel is ze ook bekend als de ex van Lee Majors, de acteur die jaren de rol van Man van zes miljoen vertolkte.
Een collega op het trammuseum zei ooit tegen mij dat dit soort berichten gewone familieberichten zijn. Ze staan alleen op de voorpagina.
-----------------------------------------------------------
Net bereikt mij het bericht dat de Belgische duizendpoot Hilde Rens, beter bekend als Yasmine, zich gisteren aan een boom heeft opgehangen. Ze is slechts 37 jaar geworden. In Nederland is ze vooral bekend als presentatrice van de VRT. Je gaat ineens anders naar haar nummer "porselein" luisteren, en een "rode loper" zal er nooit meer hetzelfde uitzien.
Rust zacht.

Geen opmerkingen: