zaterdag 24 juli 2010

En als je dan niets te bloggen hebt.

....... dan neem je gewoon het apparaat waar je normaal op tikt in je handen, en begin je gewoon een stukje te tikken, en meestal val je wel in een verhaal over de hitte van afgelopen week, of allerlei berichten waar een ander al over geschreven heeft.
Een van die voorbeelden is de sluiting van de metrotunnel in Amsterdam. De gemeentelijke dienst, die de werkzaamheden voor de tunnel coördineert, kreeg heibel met de aannemer met als gevolg dat de werkzaamheden zijn afgelast. Inderdaad worden de roltrappen nu vervangen, maar dit had ook gekund als de tunnel gewoon open was gebleven. Het GVB, de exploitant van de metro, had al bussen en chauffeurs ingehuurd bij het GVB-busbedrijf, en de metrobestuurders met vakantie gestuurd. Nu is de vreemde situatie ontstaan dat er vervangend vervoer rijdt, terwijl er niets te vervangen valt.
Of het bericht van een psychiatrische patiënt, die een begeleider heeft aangevallen met een mes. Deze persoon zal psychisch onderzocht gaan worden, en eindigen in een inrichting, tussen dezelfde begeleiders.

Zo zie je maar, ik heb niets te bloggen.

P.S. Ik zie net het bericht over de Love-parade. Mijn medeleven gaat uit naar slachtoffers en nabestaanden.

Geen opmerkingen: