vrijdag 21 mei 2010

Wat hebben we het eigenlijk goed.

Een gezegde in Nederland is:" De grootste rijkdom is je gezondheid." Hoewel we klagen over de tarieven in de gezondheidszorg en de onveiligheid op straat, ben je in de Benelux vrijwel zeker dat je het eind van de maand redt zonder vermoord of door geweld zwaar gewond te raken. En als je al eens 's avonds iets overkomt, kun je het meestal navertellen en de daders worden vroeg of laat vrijwel altijd gepakt.
En zijn er mensen die echt uit Nederland vluchten omdat ze hun leven niet zeker zijn? Moet jij je eens voorstellen hoe Nederland er uit zou zien als er gemiddeld 13 moorden per dag worden gepleegd.
Begrijp je nu misschien waarom wij aan de vooravond staan van de "terugkeer" van de blanken uit Afrika?

1 opmerking:

Adriana Stuijt zei

Er worden in ZA gemiddeld 60 moorden per dag gepleegd volgens de OUDE politiestatistieken op http://www.saps.gov.za (documents). BOVENDIEN worden er elke dag ook minstens 50 'moordslagen' gepleegd. Dat is dus een dagelijks dodental van 110 per dag. De ZA politie houdt de statistieken voor 'moord' (murder) en "doodslag" (culpible homicide) APART bij en dus moet je heel goed naar de "culpible homicide' statistieken zoeken op hun website, want ze staan bijna helemaal onderaan. Zo belazeren ze de boel dus heel goed want de journalisten hebben altijd haast en zien alleen de 'murder' statistieken die helemaal bovenaan de lijst staan... Bovendien houdt de politie ook geen statistieken meer aan over het ras van de dader en van het slachtoffer - dus weten ze ook helemaal niet hoeveel 'blanken' er elk jaar vermoord worden. Ik houd die statistieken wel bij omdat er een bijzonder vreemd patroon ontstaan is i.v.m. de moorden/doodslagen op de blanken: de blanken in de steden en op het platteland - maar 6% van de HELE bevolking - worden proportioneel gesproken tegen minstesn 20% van de totale bevolking aangevallen door zwarte misdaadbenden in hun woningen, vermoord en dikwijls ook gruwelijk doodgemarteld. Dat soort martelingen wordt door de organisatie 'Genocide Watch' als 'genocidiaal' bestempeld: een indicatie dat de moordenaar een grote haat koestert tegenover het slachtoffer. mijn website is op http://censorbugbear-reports.blogspot.com. Er staan veel archieven en fotoarchieven op sedert 2002 bijgehouden.