vrijdag 23 april 2010

En zo....

Afgelopen week is er eentje met flink wat beweging geweest. Nog maar een week geleden ontstond er paniek omdat een vulkaan in IJsland as ging spuwen. Inmiddels weten we dat het vliegverbod nooit nodig was, en we meteen konden bewijzen dat het vliegverkeer geen meetbare invloed heeft op de luchtkwaliteit in Amsterdam.
Onze zuiderburen kregen ineens te maken met het ultimatum van de partij VLD, waardoor de regering weer eens struikelde over het hoofdpijndossier BHV, waardoor er voorlopig weinig met dit dossier zal gebeuren.
In mijn hobbywereldje kreeg ik te maken met een debiteur in surseance. Het is nog afwachten hoe dit gaat aflopen......

2 opmerkingen:

Kathinka zei

bij uw zuiderburen is het als volgt afgelopen: Mr. Leterme heeft zijn ontslag ingediend, dat is aanvaard door de koning en gisteren is dus de regering gevallen ...
Hup, allemaal weer naar de stembus .... heel België weer gelukkig, weer een zondag naar de vaantjes, aangezien stemmen hier verplicht is en altijd op een zondag gebeurt.
En BHV? ... men sukkele voort ...

Robert Logger zei

@Kathinka Door de affaire BHV blijft een ander probleem onderbelicht, de financiële. België staat na het rijtje Griekenland, Spanje en Portugal op de vierde plaats....