donderdag 1 april 2010

Hoezo niet te koop?

Vrijdag zat mijn vriendin een beetje sip te kijken. Ze was naar een winkel geweest die een model beha verkocht, die zij lekker vind zitten." Die zijn niet meer te koop", kreeg ze te horen, en dus ging ze op de site, die bijna iedere winkel heeft, kijken. Daar stond het model op, en ze kon er on-line bestellen, althans dat deed de site voorkomen, dus deed ze een poging om het daar te bestellen." Dit artikel is niet on-line te bestellen, maar is wel verkrijgbaar bij de volgende filialen", stond er. Nou, mooi niet dus.
Toen ik binnen kwam, vertelde zij mij het hele verhaal. De winkelier kan wel vertellen dat iets niet leverbaar is, in de huidige tijd met internet, checken we dat gewoon zelf, en zo kwamen we op de site van de fabrikant terecht. Daar stond het model, de beha dan, fier te pronken, en is ook nog eens in vier verschillende kleuren leverbaar, hoezo uit het programma?
Zo zie je maar dat je een verkoper niet zomaar moet geloven. Natuurlijk veranderen winkels hun assortiment, waardoor er artikelen verdwijnen, maar blijf dan eerlijk, en zeg gewoon dat je het artikel niet meer opneemt.

Geen opmerkingen: