woensdag 13 augustus 2008

Storm

Op dit moment woedt er op diverse fronten een storm.
Buiten staat een echte zuidwesterstorm met fikse regenbuien. In combinatie met de zon geeft dat mooie plaatjes. Met de bomen vol in blad, vliegen momenteel de takken hier door de straat.
De storm in de bankwereld gaat over de Dexiabank, die zich weer eens van haar meest onmenselijke kant zien. Slachtoffers van de aandelenlease hebben nu een incassobureau achter zich aan. Volgens Dexia hebben de slachtoffers voldoende tijd gehad om de schulden te voldoen.
De blogwereld staat op zijn kop. Ineens blijken de bloggers niet zo anoniem te zijn als ze dachten. Is dat schrikken. En mijn anonimiteit? Ach, tik mijn naam maar eens in op een zoekmachine. In no-time heb je mijn privéadres en telefoonnummer te pakken, dus een storm in een glas water.
Wat veel erger is de opmerking van de Russische regering over de dood van de RTL-4 cameraman. Ze vragen zich af of het geen normaal verkeersongeval was. Met granaatsplinters, get real!
In al die drukte zou je haast vergeten dat er Olympische Spelen zijn, waar gewichtheffer Janos Baranyaj met 148 kilo opdrukken zijn elleboog verdraaide.
Doe rustig aan, de storm gaat vanzelf weer liggen.

Geen opmerkingen: