zondag 28 september 2008

Terugblikje op de afgelopen week.

Diegenen die met mijn vriendin, en bijbehorende kiespijn, hebben meegeleefd, hartelijk dank. De kiespijn is vrijwel verdwenen. Alleen de verdoving is niet voor honderd procent uitgewerkt, dus ze heeft nog een beetje vreemd gevoel in de tong.
Zoals jullie ook hebben gezien, heb ik een beetje heibel gehad met mijn spaarbank, de SNS-regiobank, die mij een vergoeding durfde te vragen voor een pasje, die ik nooit gehad heb. Daarom ben ik sinds deze week volledig overgestapt op een rekening bij Argenta, die geen geld vraagt voor een betaalpas, maar zelf nog rente betaalt op het tegoed van je betaalrekening. Er zijn inmiddels meer banken die dat doen.
Deze week bezocht ik ook weer eens mijn Hyves-site. Eigenlijk om even een adres van een van mijn kennissen snel op te zoeken. Staat bij de rubriek "Kent u deze personen" de naam van twee schoonzussen. Ja, die ken ik inderdaad.
En eindelijk is de jacht op smeerbare speculaas geëindigd. We hebben het gevonden. Aankomende tijd komt het ook in Nederland op de markt. Het schijnt hier en daar al verkrijgbaar te zijn.
En dan natuurlijk de acties voor het behoud van de bussen naar Utrecht. De bevolking begint door te krijgen wat onze buurprovincie van plan is, en beginnen zich steeds meer te roeren. Wat is het geval, de bussen zullen niet verder rijden dan Breukelen, alwaar men min of meer gedwongen wordt om de trein te gebruiken. Resultaat, langere reistijden en jaarlijks ongeveer 750 euro extra kwijt aan abonnementsgeld.
Groetjes,
Robert.

1 opmerking:

Anoniem zei

Welkom. NIET MEER PROBLEEMEN. je bent op de juiste plek. Er gaat niets boven het hebben van betrouwbare hackers. heb je eerder geld verloren of bitcoins en zoek je een hacker om je geld terug te krijgen? U dient direct contact met ons op te nemen. Het is heel betaalbaar en we geven garanties aan onze klanten. Onze hackdiensten zijn als volgt:
-Hack in elke soort telefoon
_Verhoog kredietscores
_Western union, bitcoin en money gram hacking
_Criminele records verwijderen_BLANK ATM / CREDIT CARDS
_Hacking van telefoons (die van uw partner, baas, vrienden, en kijk wat er achter uw rug wordt besproken)
_Hacking van beveiligingssystemen ... en nog veel meer. Neem nu contact op met HEN en krijg wat je maar wilt
E-mail: atmgeniuslinks@gmail.com

Whatsapp: +1-(781)-656-7138.

WAAROM ZOU U EEN HACKER MOETEN INHUREN:
Er zijn zoveel redenen waarom mensen een hacker moeten inhuren. Het kan zijn om een ​​website te hacken om informatie te beschadigen, informatie op te halen, informatie te bewerken of u beheerderstoegang te geven.
• Sommige mensen hebben ons misschien nodig om hun doel-smartphone te hacken, zodat ze toegang kunnen krijgen tot alle activiteiten op de telefoon, zoals sms-berichten, oproeplogboeken, sociale media-apps en andere informatie
• Sommigen moeten mogelijk een Facebook-, Gmail-, Instagram-, Twitter- en andere sociale media-account hacken,
• Ook kunnen sommige personen de locatie van iemand anders willen volgen, waarschijnlijk voor onderzoekszaken
• Sommigen zullen ons misschien nodig hebben om de database van de rechtbank te hacken om strafregisters te wissen.
• Sommige mensen hebben echter mogelijk zoveel geld verloren met BINAIRE OPTIES MAKELAARS of BTC MIJNBOUW en willen hun geld terugkrijgen
• Dit zijn allemaal wat we zo snel mogelijk gedaan kunnen krijgen met behulp van onze root-hacktools, speciale hacktools en onze technische hackstrategieën die alle andere hackers overtreffen.

★ ONZE SPECIALE DIENSTEN DIE WIJ AANBIEDEN ZIJN:
* HERSTEL VAN VERLOREN GELD OP INVESTERINGEN OP OPLICHTING, BINAIRE OPTIES TRADING & ALLE SOORTEN INVESTERINGSCAMS.
* Creditcards laden (alleen VS)
* BANK-account laden (alleen banken in de VS)

★ U kunt ook contact met ons opnemen voor andere cyberaanvallen en kapingen, we doen alles ★
Whatsapp: +1-(781)-656-7138.

★ CONTACTEN:
* Neem voor herstel van binaire opties gerust contact met ons op via e-mail: atmgeniuslinks@gmail.com voor een geweldig goed gedaan werk, blijf veilig.

HET IS GETEST EN VERTROUWD.